Een scheidingskaart… best bijzonder.

“Een kaart sturen waarin je een scheiding aankondigt…
dat is best bijzonder.”

Het beëindigen van een lange relatie, al dan niet met kinderen, is een gebeurtenis die je leven enorm verandert. Het is qua impact vergelijkbaar met een huwelijk, een geboorte of een overlijden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naaste omgeving. Vaak gaat een scheiding gepaard met gevoelens van pijn, verdriet, onzekerheid, boosheid en schaamte. Maar er kunnen ook gevoelens zijn van opluchting, vrijheid, positieve energie, kracht en nieuwe mogelijkheden.

Als je door een tijd gaat met zoveel emoties, dan helpt het om de mensen in je omgeving op een gepaste manier hierin mee te nemen met een duidelijke boodschap.

Op deze website vind je speciaal ontworpen kaarten voor de aankondiging van jullie scheiding. En het bestelproces werkt net even anders dan je van andere kaartenwebsites gewend bent. Een design kiezen is stap 1, maar wat zet je op de scheidingskaart? Je wilt een persoonlijke boodschap delen die op een waardige manier recht doet aan jullie situatie. Daarom ontvang je bij de bestelling een tekstenbundel en handleiding hoe je samen tot een goede tekst voor de scheidingskaart kunt komen. Zodra je de inhoud compleet hebt, wordt de kaart definitief opgemaakt, het gewenste aantal gedrukt en op jullie adres geleverd zodat jullie de kaarten kunnen versturen.

Je zult wel merken dat het versturen van een scheidingskaart niet alleen gaat om het kaartje. Door op een positieve manier en in gezamenlijkheid te werken aan jullie intenties voor de toekomst, voor elkaar en voor de kinderen, kun je elkaar in verbondenheid loslaten.

Jan-Willem van Vugt
Jan-Willem van Vugt
Artikelen: 10